Met elkaar beginnen we langzaam te wennen aan het ‘nieuwe normaal’, waarbij we nog zoveel mogelijk thuis werken en op afstand contact hebben met collega’s en klanten vanwege COVID-19. Maar soms moet u of uw medewerker toch op een buitenlandse locatie aanwezig zijn of aan boord van een schip omdat de crew afgelost moet worden. Dan is het belangrijk dat u volledig en goed geïnformeerd wordt over de mogelijkheden voor en tijdens het maken van een zakenreis. 

Cruciaal zijn hierbij de voorwaarden van de verschillende airlines, treinen, hotels maar ook de regels van de in-reizende landen en bestemmingen. Met onze ‘Personal Touch’ waarbij u direct contact heeft met één van onze Travel Consultants, helpen wij u graag verder en maken wij het verschil met ons persoonlijke advies. Deze podcast gaat daarom over onze full service dienstverlening in tijden van de coronacrisis, want Travel Managers geven aan dat nu te willen in tijden van COVID-19.

Dit is The Personal Touch van Mike, medewerker van VCK Travel.

Reacties zijn gesloten.