Als er in de afgelopen maanden één onderwerp in de zakenreiswereld ter sprake is gekomen, betrof het wel technologie. Nu is dat niet alleen in onze industrie het geval, maar wereldwijd en in alle sectoren. Dus het is logisch dat zich dat ook bij ons voor doet. Online Booking Tools, NDC, Artificial Intelligence, Machine Learning en Blockchain. Iedereen die er iets van weet, heeft het er over. En ook iedereen die er niets van weet, heeft het er over. Het is duidelijk: de technologie is de versneller van de zakelijke dienstverlening. De drijfveer achter al dit fraais is snelheid, en dus efficiency. En toegegeven: hoe handig is het om zelf online uw boekingen te kunnen maken? Alles bij de hand, niet afhankelijk van uw reisbureau en op het moment dat het u uitkomt uw informatie vergaren en uw keuzes maken. Luister verder..

Dit is The Personal Touch van Jo-Ann, medewerker van VCK Travel.

Reacties zijn gesloten.